Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Protopopiatul Slobozia - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Proiectul „Alternativă la lumea străzii”
1 Ianuarie, 2011

   Proiectul „Alternativă la lumea străzii” cu finanţare de la World Vision România, pentru un număr de 100 beneficiari (60 copii şi 40 părinţi) cu următoarele tipuri de activităţi: educative, socio-comunitare, recreative.
   Proiectul „Alternativă la lumea străzii” s-a derulat în anul 2006, cu finanţare de la World Vision România, pentru un număr de 100 beneficiari (60 copii şi 40 părinţi) cu următoarele tipuri de activităţi: educative, socio-comunitare, recreative.
   Scopul proiectului – crearea unui spaţiu creştin şi protejat de petrecere a timpului liber pentru copii ai căror părinţi sunt ocupaţi sau neglijenţi.
   Obiectivele proiectului – reevanghelizarea familiilor creştine prin intermediul copiilor; prevenirea abandonului şcolar; încurajarea într-ajutorării creştine şi comuniunii între membrii comunităţii; cultivarea spiritului de dăruire creştină încă din copilărie; angrenarea părinţilor în activităţi împreună cu copii.
   „Alternativă la lumea străzii” este un răspuns la nevoile cu care se confruntă familiile aflate în situaţii critice: familii cu venit lunar extrem de scăzut; familii beneficiare ale ajutorului social; familii monoparentale cu mulţi copii minori, care nu se bucură de sprijinul familiei lărgite; copii ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate; copii care provin din familii unde părinţii îi neglijează datorită faptului că îşi petrec cea mai mare parte din timp la serviciu.
   A consemnat Anastasia Pătraşcu, asistent social

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator