Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Protopopiatul Slobozia - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Proiectul „Binecuvântaţi copiii”
1 Ianuarie, 2011

   Proiectul „Binecuvântaţi copiii” cu finanţare de la Fundaţia Pact, Bucureşti, s-a derulat în perioada iulie – octombrie 2008, pentru un număr de 80 elevi din ciclul primar cu următoarele tipuri de activităţi: cultural-recreative, sportive, artistice.
   Scopul proiectului – crearea unui cadru adecvat în care să se desfăşoare activităţi extraşcolare pentru 80 de elevi din ciclul primar de la Şcoala nr. 6 „Înălţarea Domnului” şi Centrul de Plasament nr.3, Slobozia, pe perioada lunilor de vacanţă de vară.
   Obiectivele proiectului – participarea unui număr de 80 elevi din ciclul primar de la Şcoala nr.6 „Înălţarea Domnului”- Slobozia la realizarea de activităţi socio-educative; responsabilizarea a 80 elevi cu privire la ocrotirea mediului înconjurător; îmbunătăţirea în comunitate a imaginii organizaţiei.
   Rezultatele obţinute în urma derulării proiectului au fost remarcabile: 80 elevi au beneficiat de o vacanţă de vară cu totul diferită; 80 elevi şi-au lărgit orizontul de cunoaştere, în urma excursiilor la care au participat; 80 elevi au devenit responsabili faţă de mediul înconjurător în urma activităţilor de ecologizare la care au luat parte; şcoala unde copii învaţă are spaţiul verde frumos amenajat; membrii asociaţiei au acumulat experienţă în ceea ce priveşte derularea de proiecte; asociaţia numără cu 10 voluntari mai mult; asociaţia şi-a îmbunătăţit imaginea în comunitate.
   Din această experienţă am învăţat cu toţii câte ceva
   În primul rând, că aceşti copii sunt de o calitate deosebită, care merită toată atenţia noastră. Important este să-i stimulăm, să-i provocăm. Se obţin rezultate cu totul neaşteptate. Proiectul realizat demonstrează acest lucru. În al doilea rând, contează munca în echipă, să ai oameni pe care te poţi baza, consulta şi apela atunci când ai nevoie. În al treilea rând, asociaţia a devenit cunoscută în comunitate, iar membrii ei au învăţat cum să lucreze cu copii şi câte poţi învăţa de la ei. În al patrulea rând, am câştigat experienţă şi încredere în forţele proprii.
   A consemnat Anastasia Pătraşcu, asistent social

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator