Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Protopopiatul Slobozia - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Proiectul „Consilierea şi ajutorarea persoanelor vârstnice”
1 Ianuarie, 2011

   Proiectul „Consilierea şi ajutorarea persoanelor vârstnice”, are ca scop creşterea calităţii vieţii a 20 persoane vârstnice, din localitatea Slobozia, cu vârsta cuprinsă între 65 – 85 ani, cu diferite deficienţe fizice şi /sau senzoriale din cauza cărora nu se pot gospodări singure.
   Obiectivele proiectului – consilierea persoanelor vârstnice; monitorizarea propriului mod de viaţă; asistarea persoanelor înaintate în vârstă pentru a-şi conduce viaţa independent, în acord cu propriile dorinţe; identificarea nevoilor şi necesităţilor persoanelor în vârstă; colectarea datelor cu referire la problemele ce afectează viaţa persoanelor vârstnice; prelucrarea acestor date şi căutarea de soluţii.
   Consilierea are loc la domiciliul beneficiarilor, săptămânal, fiind realizată de către un asistent social.
   Cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi Naşterii Domnului beneficiarii primesc pachete cu alimente şi vizita copiilor de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2, care cântă colinde sau oferă flori şi iconiţe.
   De asemenea, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii sau Ziua Vârstnicilor, oferim felicitări şi flori tuturor beneficiarilor.
   A consemnat Anastasia Pătraşcu, asistent social.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator