Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Protopopiatul Slobozia - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Proiectul „Din suflet de copil”
1 Ianuarie, 2011

   Proiectul „Din suflet de copil” are ca scop crearea unui cadru adecvat în vederea desfăşurării de activităţi civice, cultural-artistice, de petrecere a timpului liber, de socializare, creaţie, educative, pentru şi cu participarea unui număr de 100 elevi de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 5, Slobozia Nouă.
   Obiective: realizarea unor legături de prietenie şi colaborare creştină între beneficiari şi grupul de voluntari; stimularea expresivităţii şi creativităţii copiilor; cunoaşterea tradiţiilor şi obiceiurilor locale.
   Activităţi: Ziua Mondială a Curăţeniei (ecologizare), Ziua Mondială a Educatorilor(oferirea de diplome şi flori cadrelor didactice), Ziua Mondială a Animalelor (excursie Ploieşti), Spectacol Crăciun, Atelier creaţie – confecţionare obiecte (felicitări, îngeraşi, mărţişoare, flori, etc.), Tombolă (activitate pentru strângere de fonduri), Ziua Mărţişorului (oferire de mărţişoare), Ziua Internaţională a Femeii (oferirea de daruri mămicilor beneficiarilor), Încondeierea ouălor, Ziua Internaţională a Muzeelor (vizită muzee), Ziua Internaţională a Copilului (concursuri sportive), Excursie Bucureşti.
   A consemnat Anastasia Pătraşcu, asistent social

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator