Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Gheorghe Doja, Gheorghe Doja

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Cerc Pastoral şi Catehetic la Parohia Gheorghe Doja
21 Februarie, 2018

Vineri, 16 februarie 2018, în cea de a treia săptămână a Triodului, Parohia „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”- Gheorghe Doja a fost gazda Cercului Pastoral numărul 3 din Protopopiatul Slobozia.

Preacucernicul Părinte Protopop Ionuţ Butu înconjurat de soborul de preoţi: Oancea Alexandru – responsabil Cateheză de la Parohia Constantin Brâncoveanu, Arzoiu Constantin de la Parohia Perieţi, Negoiţă Dante de la Parohia Stejaru, Ștefănescu Gabriel de la Parohia Păltiniş, Costache Ion de la Parohia Misleanu, Ciobia Cătălin şi Bălan Ioan slujitori ai Parohiei Gheorghe Doja au săvârşit Taina Sfântului Maslu pentru credincioşii veniţi în număr mare la sfântul lăcaş.

În cuvântul de învăţătură rostit la finalul slujbei, părintele Protopop Ionuţ Butu a transmis enoriaşilor prezenţi binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, a îndemnat la încrederea în Dumnezeu şi la cultivarea valorilor familiei creştine. De asemenea, a felicitat autorităţile locale pentru participare la acest eveniment de comuniune în rugăciune.

Un moment special l-a constituit cateheza demonstrativă despre „Pilda celor zece fecioare”, susţinută de profesorul de Religie Grămescu Beniamin împreună cu elevi ai şcolii gimnaziale din localitate. Toţi copiii au primit iconiţe şi daruri din partea Protopopiatului Slobozia şi a Parohiei Gheorghe Doja.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator