Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Cosambesti, Cosâmbe?ti

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Cercul catehetic desfășurat la Parohia Cosâmbești
29 Septembrie, 2017

În cadrul calendarului activităților   catehetice  desfășurate  în  cercurile  pastorale din  Protopopiatul  Slobozia,  în data de  27 septembrie  a  avut  loc  o activitate  catehetică  în  cercul  pastoral  4,  la  Parohia  Cosâmbești, la care  au  participat: din partea protopopiatului, părintele protopop Ionuț Butu și părintele Alexandru Oancea, responsabil pentru catehizare,  părintele Drăghici  Ion de la Parohia  Frățilești, părintele Popa  Laurențiu de la Parohia  Gura Văii, părintele Bănică  Angelo de la Parohia  Mărculești, părintele Sturzoiu Daniel de la Parohia Cosâmbești, părintele Silaghi  George de la Parohia  Popești, părintele Dobrin Daniel de la Parohia  Sudiți, iar tema  cercului  catehetic a fost prezentată  de   părintele Iftode George de la Parohia Gimbășani, profesor de religie la școala gimnazială Cosâmbești.

La acest  cerc  catehetic  au  participat  copiii  din  clasele  a V a și a VI a cărora le-au  fost  prezentate  învățături  catehetice  despre  facerea lumii.

Informațiile transmise, pentru o mai bună însușire, au  fost  însoțite  de  imagini  power point, reprezentative pentru tema propusă.

Copiii au primit fișe de lucru pentru acasă, iar din partea protopopiatului iconițe reprezentând Sfânta Treime cea atotcreatoare.

Cu această ocazie  s-a evidențiat în mod concret, prin acțiunea comună, parteneriatul între Școala Gimnazială Cosâmbești, reprezentată de doamna director Băcăianu Laura Angela, prezentă la întâlnire, Parohia Gimbășani și Parohia Cosâmbești.

 

A consemnat preot Alexandru Oancea

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator