Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Centru Eparhial - Paraclisul Episcopal Sfantul Mare Mucenic Mina

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Concertul anual – „Din inimă pentru MAMA”
11 Martie, 2016

La început de primăvară, păstrând tradiția, în data de 8 martie 2016, Protopopiatul Slobozia a organizat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, ediția a cincea a spectacolul aniversar „Din inimă pentru MAMA”.

Evenimentul a avut loc în Amfiteatrul Centrului Socio-Cultural „Damaschin Episcopul” din Slobozia și a fost prezentat de doamna Florentina Loredana Dalian, care a încântat publicul și cu strofe dedicate Mamei.

Pe scenă a evoluat Grupul de cateheză al Parohiei Ciulnița, îndrumat de părintele Gheorghe Felician Lungu și  Grupul „Doar noi?” al Parohiei Amara I, coordonat de părintele Petre Emilian și de tânărul Cornel Oprea, care au transmis prin cântec dragostea și prețuirea pentru Mama.

Apoi, Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, dirijat de părintele Cătălin Stanciu, a dăruit, prin melodii cu caracter religios, un omagiu celei care mângâie și veghează pururea.

Seara a continuat  cu cântecele interpretate de Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia, dirijată de părintele Cătălin Stanciu.

Părintele protopop Butu Ionuț a încheiat spectacolul, transmițând tuturor binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și aducând aprecieri și prețuire celei pe care o purtăm pururea în suflet.

Toate doamnele și domnișoarele prezente au primit flori din partea Protopopiatul Slobozia.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator