Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Traian, Traian II

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Din dragoste pentru aproapele,
3 Iulie, 2017

„Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toata inima ta și din tot sufletul tău și din toată puterea ta și din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuți” (Luca 10,27).tine

 

Din dragoste pentru aproapele, s-a reunit Cercul pastoral numărul 9, la parohia Traian II, în data de 23 iunie 2017, cu prilejul prăznuirii hramului bisericii, „Sfântul Niceta de Remesiana”. Cu această ocazie, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu, pentru vindecarea bolilor sufletești și trupești ale credincioșilor, prezenți în număr mare la această Sfântă Taină. Împreună-rugător cu preoții Cercul pastoral numărul 9 a fost prezent părintele protopop Ionuț Butu, care, în cuvântul de învățătură, a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și i-a îndemnat pe credincioși să păstreze vie credința strămoșească și dragostea către aproapele.

Sărbătoarea a continuat a doua zi, cu săvârșirea Sfintei Liturghii, la care, împreună-rugători au fost preoții Dumitru Vasile – Traian I, Cristea Marian – Grivița și Filip Alexandru Marian – Cocora. Credincioșii s-au bucurat, apoi, la agapa frățească organizată de comitetul parohial.

A consemnat, preot paroh Spătaru Ionel.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator