Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Centru Slobozia

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae
6 Decembrie, 2015

Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Slobozia a organizat în perioada 2-4 decembrie 2015 programul social-filantropic „Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae”.

Cu multă dragoste și dăruire, părinți, copii şi cadre didactice au pregătit daruri cu îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dulciuri și fructe, pentru copii din parohiile Păltiniș și Crăsani, Protopopiatul Slobozia.

Preoții Ștefănescu Gabriel și Micșă Marius Nicolae au vorbit copiilor despre viața și minunile Sfântului Nicolae, îndemnându-i să fie milostivi cu semenii lor. Bucuroși de întâlnire, copiii au recitat poezii și au cântat colinde.

Apoi, cu brațele pline de daruri, copiii din parohiile rurale, ajutați de preoți și de doamnele educatoare au părăsit unitatea de învățământ, ducând mai departe bunătatea și blândețea Sfântului Nicolae și lăsând în inimile colegilor gazde bucuria milosteniei izvorâtă din dragoste.

Activitatea face parte din parteneriatul educațional „Lăsați copiii să vină la mine!” dintre Protopopiatul Slobozia și Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Slobozia și se desfășoară cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Scopul parteneriatului, început în anul 2004, este promovarea sărbătorilor religioase, cultivarea dragostei față de sfinți și educarea micilor creștini în sensul respectării valorilor tradiționale și al afirmării propriei identități religioase, culturale și naționale. De asemenea, prin acțiunile desfășurate se promovează colaborarea dintre Biserică și Grădiniță.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator