Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Protopopiatul Slobozia - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae
10 Decembrie, 2016

Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița Piticot din municipiu a desfășurat luni, 5 decembrie 2016, activitatea „Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae”.

Micii creștini, susținuți de părinți și coordonați de doamnele educatoare, au pregătit daruri cu îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dulciuri, alimente și fructe, pentru copii din parohiile Păltiniș, Orboiești și Stejaru din cadrul Protopopiatului Slobozia.

Preoții Ștefănescu Gabriel și Negoiță Dante au vorbit copiilor despre viața și minunile Sfântului Nicolae, îndemnându-i să fie milostivi cu semenii lor. Bucuroși de întâlnire, cei mici au recitat poezii și au cântat colinde.

Copiii din parohiile rurale au mulțumit pentru bunătatea și blândețea de care au dat dovadă prietenii lor de la Slobozia, ce au devenit asemenea Sfântului Nicolae izvor de milostenie și dragoste.

Activitatea face parte din parteneriatul educațional „Lăsați copiii să vină la mine!” dintre Protopopiatul Slobozia și Grădinița Piticot și se desfășoară cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Scopul parteneriatului început în anul 2004, este promovarea sărbătorilor religioase, cultivarea dragostei față de sfinți și educarea micilor creștini în sensul respectării valorilor tradiționale și al afirmării propriei identități religioase, culturale și naționale. De asemenea, prin activitățile desfășurate se promovează colaborarea dintre Biserică și Grădiniță.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia.

 

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator