Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Protopopiatul Slobozia - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Ghiozdane și rechizite pentru 30 elevi oferite de Protopopiatul Slobozia la început de an școlar
13 Septembrie, 2016

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și prin grija părintelui protopop Ionuț Butu,  Protopopiatul Slobozia în colaborare cu parohiile: Sudiți, Buna Vestire, Cuza Vodă, Sfântul Ilie, Slobozia Capelă, Sfântul Gheorghe, Sfântul Dumitru, Slobozia Nouă I și II, Bora, Scânteia și Capela Spital a organizat în perioada 9 -12 septembrie 2016ediția a II –a a proiectului social-filantropic „Vreau să merg la școală”.

Scopul proiectului este oferirea de suport educațional elevilor – beneficiari ai Biroului de Asistență Socială, care nu au posibilitatea de a-și achiziționa rechizitele școlare. Copiii vor fi astfel motivați să nu abandoneze școala.

La începutul întâlnirii, a fost oficiată Slujba de Te Deum și au fost rostite rugăciuni de către preacucernicul părinte protopop Ionuț Butu și de preacucernicul părinte secretar Laurențiu Cioranu, copiii și părinții  primind astfel binecuvântarea pentru începerea unui nou an şcolar.

Apoi, fiecare elev a primit în dar un ghiozdan cu rechizite și pături tricotate oferite prin colaborare cu Sectorul Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor în parteneriat cu Fundația „Copii în dificultate” din București.

Protopopiatul Slobozia urează tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților multă sănătate și rezultate cât mai bune.

Proiectul a fost organizat în contextul Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anului comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti în Patriarhia Română.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social, Protopopiatul Slobozia.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator