Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Na?terea Maicii Domnului

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
În comuniune cu natura si Dumnezeu
6 Iulie, 2017

În data de 30  iunie 2017, am pornit nerăbdători și bucuroși în cea de-a doua excursie oferită în dar de către părintele Dumitru Drăghici și Asociația ,,Din inima pentru aproapele”, în urma rezultatelor noastre obținute în cadrul  spectacolelor, concursurilor și activităților de cateheză organizate în cadrul parohiei Cuza Vodă, Slobozia. Primul obiectiv turistic a fost grădina zoologică  din Bucov, unde am putut observa și admira animalele din țara noastră, cât și din străinătate. Am plecat îmbogățiți cu noi cunoștințe despre aceste animale, dar și entuziasmați deoarece urma să vizitam un loc retras în munți…un lăcaș  sfânt, mânăstirea Crasna. Drumul plin de peripeții ne-a pus în dificultate, însă, cu ajutorul Domnului am ajuns în grădina mânăstirii, în care puteam observa cum din floare în floare zburau albinuțe harnice si fluturași viu colorați. Am avut onoarea de a da un mini-recital în fața altarului de vară, iar munca ne-a fost răsplătită cu un prânz delicios.

Ajunși în autocar, am pornit spre salina din Slănic Prahova, dar, deoarece am stat mai mult printre zidurile lăcașului sfânt, nu ne-am încadrat în timp pentru a vizita și acest loc minunat. Ne-am continuat traseul și întrucât afara era foarte cald, ne-am „bălăcit” într-o piscină amenajată, până când, foamea ne-a „izbit”! Astfel, înainte de a ne întoarce acasă ne-am răsfățat la Mc Donald ’s.

Dorim să mulțumim persoanelor care ne-au fost alături, mai ales părintelui Dumitru Drăghici și doamnei profesoare Ecaterina Stroe, dar și doamnelor din Asociația „Din inimă pentru aproapele” care au avut încredere în noi și ne-au sprijinit în toate activitățile grupului Speranța, alcătuit din elevi de la Liceul de Arte „Ionel Perlea” și Școala Gimnaziala numărul 2 „Sfântul Andrei”.

A consemnat: Dumitrașcu Nicole, clasa a VII-a, Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator