Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Suditi, Sudi?i

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Instalare de preot paroh în biserica parohiei „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” Sudiți
23 Februarie, 2018

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, sâmbătă,  17 februarie 2018, sub protia preacucernicului părinte protopop Ionuț Butu, părinții slujitori ai parohiei „Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil” Suditi, alături de credincioșii, închinătorii și enoriașii parohiei și din împrejurimi, s-au adunat într-un moment duhovnicesc, participând la Sfânta Liturghie.

Părintele protopop a vorbit credincioților prezenți despre perioada duhovnicească în care ne aflăm, despre însemnătatea acestei duminici și despre pregătirea pe care trebuie sa o facem pentru Sfântul și Marele Post în așteptarea marii bucurii a Învierii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Cu această ocazie, părintele protopop a anunțat noul preot paroh al acestei parohii, în persoana părintelui Daniel Dobrin și pensionarea parintelui Florea Ion.

 

A consemnat părintele Daniel Dobrin, preot paroh al parohiei „Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil” Suditi, Protopopiatul Slobozia.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator