Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Perieti, Perie?i

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Pelerinaj cu copii din comuna Perieți la Mănăstirea Crasna
6 Noiembrie, 2017

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, joi, 2 noiembrie 2017, în cadrul parteneriatului educațional încheiat între biserică și școală, părintele Constantin-Ion Arzoiu și doamna profesor Tinca Avrămiță, au organizat un pelerinaj la Mănăstirea Crasna, din comuna Izvoarele, sat Schiuleşti, judeţul Prahova. La pelerinaj au participat 60 de copii de la Școala Gimnazială, din comuna Perieți, ȋnsoţiţi  de 10 cadre didactice, între care au fost domnul Ion Avrămiță, directorul școlii și profesorul de religie.

În drumul spre Mănăstirea Crasna, am vizitat și  Salina de la Slănic Prahova, unde  cu toţii am fost uimiţi de bogăţiile naturale ale patriei noastre şi de munca oamenilor din zonă. Apoi, pentru a ajunge la Mănăstirea Crasna am mers pe jos, pe cărări de munte, prin pădure, trei kilometri.

Mănăstirea se află în mijlocul pădurii, departe de zgomotele localităţilor, unde omul ar vrea să poposească mai mult la rugăciune şi să admire frumuseţile naturii lăsate de Preabunul Dumnezeu pentru mângâierea și bucuria oamenilor.

Ne-am închinat în biserică și am primit din partea mănăstirii câte o iconiţă frumoasă.

Parohia Perieți le-a oferit pelerinilor sandwich-uri.

Mulțumesc micuților creştini, domnului director şi dascălilor lor pentru frumoasa, continua şi rodnica colaborare cu preotul şi biserica, pentru menținerea şi transmiterea credinței strămoşeşti şi a tradițiilor frumoase. Îngerii păzitori să le numere pașii spre această mănăstire frumoasă şi spre tot lucrul bun și să îi scrie în cartea vieții lor pentru mântuirea sufletelor.

Preabunul Dumnezeu să îi binecuvânteze!

A consemnat  părintele Constantin-Ion Arzoiu, parohia Perieți.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator