Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Sfântul Gheorghe - Slobozia

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Roadele toamnei, bucuria copiilor
24 Noiembrie, 2017

Miercuri, 17 noiembrie 2017, Parohia Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Slobozia, reprezentată de preacucernicii părinți Nicolae Tudose, Valentin Turcu și Ionuț Butu, în colaborare cu elevii de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Andrei” din Slobozia, coordonați de prof. Ionelia Turcu, coordonator proiecte și programe, prof. Simona Gabriela Gavrilă, coordonator SNAC și preacucernicul părinte Marian Ion, profesor de religie, a organizat o acțiune umanitară pentru ajutorarea copiilor aflați în dificultate, cu prilejul desfășurării activității de voluntariat „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”.

De roadele bogate ale toamnei s-au bucurat copiii cu handicap neuropsihic de la Centrul de copii Nr. 2 din Slobozia, copiii de la  Centrul de Recuperare pentru copilul cu handicap sever Slobozia, din cadrul DGASPC Ialomița, precum și copiii de la căsuța de tip familial Vila Marian din Slobozia.

Scopul acestei acțiuni a fost acela de a dezvolta spiritul voluntariatului de la vârste mici şi grija faţă de aproapele, prin sensibilizarea elevilor, mare parte din ei și enoriași activi ai parohiei, cu privire la situaţia dificilă în care se află copiii cu deficiențe. Acţiunea desfăşurată i-a încântat nespus de mult pe copii şi au dovedit cât de minunată este copilăria, cât de duioasă, dulce şi lină este această lume, în care orice se poate întâmpla când suntem aproape de Dumnezeu şi de toate tainele existenţei.

 

A consemnat preot Valentin Turcu.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator