Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Marculesti, M?rcule?ti

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Tabără pentru beneficiarii proiectului „Un viitor mai bun pentru copiii din Mărculești”
13 Iulie, 2016

În perioada 1 septembrie 2015 – 30 aprilie 2016, Asociația „Din inimă pentru aproapele” a desfășurat proiectul „Un viitor mai bun pentru copiii din Mărculești”. Beneficiarii proiectului au fost 20 de copii din ciclul primar ce provin din familii cu venituri mici din comuna Mărculești. Proiectul a primit finanțare din partea Fundației Principesa Margareta a României.

În perioada 28 iunie -1 iulie 2016, trei dintre cei 20 de beneficiari, cu rezultate foarte bune la învățătură, împreună cu doamna învățător Butnaru Georgeta au participat la tabăra care a avut loc la Sibiu. Aici, copiii și-au dezvoltat abilitățile în cadrul atelierelor practice și activităților sportive, au mers în drumetii și au vizitat obiectivele istorice din Sibiu.

Reprezentanții Asociației „Din inimă pentru aproapele” aduc mulțumiri Fundației Principesa Margareta a României pentru bucuriile pe care le-au dăruit micilor creștini care nu vor uita niciodată sprijinul acordat în consolidarea cunoștințelor, în susținerea materială prin oferirea de pachete cu rechizite, produse igienico-sanitare, produse alimentare, materiale didactice și sportive, cât și pentru activitățile desfășurate în timpul liber.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social, Protopopiatul Slobozia.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator