Protopopiatul Feteşti în ajutorul parohiilor Murgeanca, Valea Ciorii şi Dumitreşti din Protopopiatul Slobozia

Chiar dacă viscolul şi gerul au încetat în mai multe localităţi din judeţul nostru mai există oameni care au nevoie de ajutor urmare acestor evenimente meteorologice extreme.

În frăţească dragoste Protopopiatul Feteşti prin implicarea directă a părintelui Protopop Marian Pătârlăgeanu a distribuit, Duminică 19 februarie, pachete cu alimente pentru familiile afectate de viscol şi ger din parohiile Murgeanca, Valea Ciorii şi Dumitreşti.

Această campanie de sprijinire a fost susţinută material de enoriaşii parohiilor din cercul misionar Ţăndărei şi s-a alăturat celorlalte acţiuni desfăşurate de Protopopiatul Slobozia în care slujirea aproapelui reprezintă forme concrete de manifestare a iubirii faţă de Dumnezeu şi de semeni.

Protopopiatul Slobozia adresează alese mulţumiri şi recunoştinţă, în numele tuturor credincioşilor din parohiile Murgeanca, Valea Ciorii şi Dumitreşti, Părintelui Protopop de Feteşti Marian Pătârlăgeanu şi tuturor celor care au contribuit pentru această faptă deosebită de milostenie creştină.

[Array]

Related Posts

Sari la conținut