Şedinţa administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Slobozia

Marţi 11 septembrie 2012 a avut loc Şedinţa administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Slobozia.

Din partea Centrului Eparhial, a participat ca reprezentant Pc. Pr. Neacşu Marcel Mihail consilier audit.

După intonarea imnului “Apărătoare Doamnă”, PC Pr. Protopop Dumitru Drăghici a dat cuvântul PC Pr. Oprea Victor de la Parohia Gimbăşani, care a susţinut referatul cu tema„Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu”.

A urmat comunicarea de către PC Pr. Protopop a temeiurilor primite de la Centrul Eparhial în luna precedentă, privind aspecte legate de sectoarele: administrativ, economic, cultural şi social.

Pc. Pr. consilier Neacşu Marcel Mihail a adus la cunoştinţă preoţilor din protopopiat ultimele hotărâri ale Permanenţei Consiliului Eparhial privind activitatea economică la unităţile de cult.

La final PC Pr. Protopop a invitat pe preacucernicii preoţi, însoţiţi de doamnele preotese cât şi de enoriaşii iubitori de muzică bisericească, să participe la Concursul Concert, organizat de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, care va avea loc astăzi, orele 17, la Mănăstirea Sfinţii Voievozi din Slobozia, în cadrul Concursului Naţional de Muzică Bisericească Lăudaţi pe Domnul !

Related Posts

Sari la conținut