Hram la Parohia Dumitreşti

În data de 13 octombrie 2012 la biserica cu hramul „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din parohia Dumitreşti, Protopopiatul Slobozia, cu ocazia sărbătoririi hramului a fost adusă racla cu sfintele moaşte ale SFINŢILOR MUCENICI DE LA AIUD, ÎMPREUNĂ CU ALE SFINŢILOR: NECTARIE TAUMATURGUL, STELIAN ŞI FANURIE şi au fost depuse spre închinare până în data de 15 octombrie.

Astfel credincioşii din parohie cât şi cei din parohiile vecine, Scânteia, Valea Ciorii, Murgeanca şi Bărăganul au fost în comuniune de rugăciune cu sfinţii, sâmbătă seara la Vecernie cât şi duminică dimineaţa la Sfânta Liturghie.

Duminică 14 octombrie, în ziua hramului, biserica parohială a devenit neîncăpătoare, dovadă că sfinţii îi unesc la rugăciune pe cei credincioşi, iar Sfânta Liturghie a fost oficiată de un frumos sobor de preoţi format din: PC Pr. Tănase Alexandru Inspector Eparhial, PC Pr. Gheorghe Mirel, PC Pr. Matei Daniel, PC Gangă Nicolae, PC Pr. Petre Tudorel preot paroh. După Sfânta Liturghie toţi credincioşii prezenţi, au continuat bucuria comuniunii la agapa organizată de Comitetul Parohial.

Related Posts

Sari la conținut