Instalări de preoţi la parohiile Căzăneşti şi Crunţi

În urma numirii părintelui Paraschiv Sorinel la parohia Căzăneşti II şi a părintelui Mocanu Tatian la parohia Crunţi, în duminica dinaintea Naşterii Domnului, părintele Protopop Dumitru Drăghici însoţit de părintele secretar Cătălin Stanciu au vizitat aceste parohii pentru a instala pe cei doi preoţi în mijlocul credincioşilor.

La parohia Căzăneşti în prezenţa celor doi preoţi slujitori şi a credincioşilor a fost citită decizia de numire a părintelui Paraschiv Sorinel pe seama parohiei Căzăneşti II al cărei Sfânt Locaş va fi construit în partea de nord a localităţii, începând cu primăvara anului viitor.

La parohia Crunţi părintele Mocanu Tatian a fost instalat în prezenţa preoţilor din parohiile vecine Ciochina şi Mircea cel Bătrân, a părintelui Cristea Marian de la parohia Griviţa (fost preot la parohia Crunţi) şi a credincioşilor.

După citirea decizie de numire părintele Mocanu a ţinut un cuvânt de mulţumire pentru încrederea acordată de Preasfinţitul Vincenţiu prin numirea pe seama acestei parohii dar şi credincioşilor pentru primire.

A urmat predarea şi primirea gestiunii parohiei Crunţi de la părintele Cristea Marian către noul preot Mocanu Tatian.

Cu această ocazie copiii din parohiile Mircea Cel Bătrân, Reviga şi Crunţi au primit daruri din partea Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut