13 decembrie a II a ediţie a spectacolului „E vremea Colindelor!”

Protopopiatul Slobozia continuă acţiunile dedicate praznicului Naşterii Domnului prin organizarea celei de-a II a ediţii a spectacolului „E vremea Colindelor!”.

Realizat cu binecuvântarea Preasfinţitului Vincenţiu Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor şi în colaborare cu Primăria Slobozia, evenimentul a reunit grupuri corale de copii şi elevi ai liceelor din Municipiul Slobozia şi parohiile din Protopopiat.

Sala Casei de cultură municipală s-a dovedit neîncăpătoare pentru iubitorii de colinde tradiţionale româneşti ce au primit cu bucurie colindele celor 10 formaţii: grupurile de copii de la parohiile Ciulniţa, Constantin Brâncoveanu, Slobozia Nouă, Amara II, Ograda, Bucu, Traian II, Gheorghe Doja, dar şi cele de la instituţiile de învăţământ din Municipiul nostru.

A fost o seară de bucurie nespusă transmisă de cei care au performat pe scenă şi trăită la un nivel înalt de spectatorii care au răsplătit cu aplauze îndelungate eforturile depuse de corişti dar şi de preoţii, profesorii şi îndrumătorii acestor vestitori ai Naşterii Pruncului Sfânt.

Prin grija sectorului de asistenţă socială al Protopopiatului Slobozia cei peste 130 de membrii ai grupurilor de colindători au primit daruri pentru jertfa şi osteneala lor dar şi pentru bucuria duhovnicească trăită de toţi cei prezenţi.

La finalul acestei seri deosebite părintele Protopop Dumitru Drăghici a felicitat toate formaţiile, a apreciat implicarea tuturor preoţilor şi conducătorilor de grupuri şcolare şi a mulţumit tuturor ce şi-au adus aportul pentru realizarea acestui deosebit eveniment.

De asemenea a asigurat pe toţi cei prezenţi că acest spectacol va fi un reper al evenimentelor culturale desfăşurate de Protopopiatul nostru în această perioadă frumoasă în care prăznuim Naşterea Mântuitorului Hristos.

Related Posts

Sari la conținut