Şedinţa administrativă pe luna martie a preoţilor din Protopopiatul Slobozia

Marţi 12 martie 2013, a avut loc la sediul Protopopiatului din Slobozia Şedinţa administrativă lunară a preoţilor, prezidată de Părintele Protopop Dumitru Drăghici, în prezenţa Părintelui Consilier Canonico-juridic Gabriel Oproiu, delegat al Centrului Eparhial.

După rostirea rugăciunii, Părintele Daniel Dobrin de la parohia Sudiţi a susţinut referatul cu tema Sfânta Elena chip al manifestării virtuţilor creştine, după care Părintele Protopop a comunicat preoţilor adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Organizarea colectei pentru Fondul Central Misionar precum şi planificarea proiectelor din cadrul anului omagial: 1993 – 2013 Slujire şi Dăruire. Două decenii de misiune în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor.

De asemenea a fost lansat concursul educaţional catehetic Sfinţii Împăraţi Constantin şi mama sa Elena modele de urmat.

Înainte de rugăciunea de încheiere, Părintele Protopop Dumitru Drăghici a felicitat din partea tuturor preoţilor pe doamnele care ostenesc în cadrul administraţiei protopopiatului cu ocazia zilei internaţionale a mamei, apoi a mulţumit Părintelui Consilier Gabriel Oproiu şi tuturor pentru prezenţă.

Related Posts

Sari la conținut