Concursul „Bucuria de a fi creştin” – faza pe protopopiat

Joi, 25 aprilie 2013, între orele 1400 – 1630, la sediul Protopopiatului Slobozia, s-a desfăşurat concursul „Bucuria de a fi creştin” faza pe protopopiat.

La această etapă au participat 44 copii îndrumaţi de preoţi sau de profesori de religie, prezenţa numeroasă dovedind o deosebită implicare atât a preoţilor şi profesorilor de religie cât şi a copiilor care prin dorinţa de a se manifesta prin cânt şi poezie au arătat dragostea faţă de credinţă şi neam.

Evaluarea s-a făcut conform regulamentului de către comisia alcătuită din următorii membri: PC Pr. Stanciu Dragoş, inspector de religie, Doamna Stroe Ecaterina, profesor de limba şi literatura română şi PC Pr. Oancea Alexandru responsabil pentru catehizare la nivel de protopopiat.

În urma punctajelor acordate, comisia de evaluare a nominalizat pentru participarea la etapa eparhială a concursului următorii copii:

– Secţiunea cântec religios sau popular Paraschiv Mălina, parohia Buna Vestire, Slobozia, îndrumător PC Pr. Prof. Ion Marian.

– Secţiunea poezie religioasă sau populară Ştiucă Alexandru, parohia Sfântul Evanghelist Matei, Slobozia, îndrumător Prof. Vasile Georgeta.

În cadrul concursului au mai fost premiaţi următorii tineri cateheţi:

Călin Mădălina, Parohia Amara II, premiul IIsecţiunea interpretare cântec religios

Ambroj Alexandru, Parohia Buna Vestire Slobozia, premiul III secţiunea interpretare cântec religios

Morăraşu Georgiana, Parohia Gheorghe Doja, premiul II, secţiunea poezie religioasă

Lazăr Lucian, Parohia Ciulniţa, premiul III, secţiunea poezie religioasă.

Related Posts

Sari la conținut