Protopopiatul Slobozia va reprezenta eparhia

Miercuri 8 mai 2013, s-a desfăşurat la centrul socio-cultural Episcopul Damaschin din Slobozia, faza pe eparhie a concursului „Bucuria de a fi creştin”.

La această etapă au participat copiii câştigători ai locului I la nivel de protopopiat la cele trei secţiuni ale spectacolului concurs: cântec religios sau popular, poezie religioasă sau populară şi proză religioasă sau populară.

Evaluarea a fost făcută conform regulamentului de către comisia alcătuită din următorii membri: PC Pr. Arcadie Puişor, inspector de religie, judeţul Călăraşi, Doamna Bălan Mirela, profesor de limba şi literatura română, Slobozia şi PC Pr. Pătraşcu Constantin inspector pentru catehizare parohială.

Secţiunea cântec religios sau popular fost adjudecată de Paraschiv Mălina, parohia Buna Vestire, Slobozia, îndrumător Pr. Prof. Ion Marian.

Mălina a impresionat juriul şi audienţa prin prezenţă şi interpretare astfel că la momentul premierii ea a fost desemnată să reprezinte Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor la etapa naţională a concursului, care va avea loc la Bucureşti în zilele de 20 – 21 mai 2013.

Related Posts

Sari la conținut