Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Slobozia

Marţi, 9 iulie 2013, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului din Slobozia şedinţa administrativă lunară a preoţilor, aceasta fiind prezidată de părintele protopop Dumitru Drăghici.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, părintele protopop a comunicat preoţilor adresele primite de la Centrul Eparhial, referitoare la sectorul administrativ – bisericesc, economic – financiar şi la sectorul social – misionar, punctând aspecte legate de lansarea campaniei împotriva cercetărilor pe embrioni umani, prin strângerea de semnături la parohiile din protopopiat.

Doamna Anastasia Pătraşcu, asistent social al Protopopiatului, a făcut precizări despre atelierul de lucru “Susţinerea activităţii social – filantropice din parohie prin urmarea de bună practică şi printr-o raportare corectă”, care se va desfăşura în data de 15 iulie, între orele 10:00 – 13:00, la sediul Protopopiatului Slobozia.

Înainte de rugăciunea de final, părintele Nicuşor Silviu Dascălu, consilier mass-media al Centrului eparhial, a readus în discuţie problema comunicării preotului cu reprezentanţii mass-media.

Related Posts

Sari la conținut