Şedinţa administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Slobozia

Marţi, 8 octombrie 2013, a avut loc cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor şedinţa administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Slobozia.

Din partea Centrului Eparhial a participat la această întâlnire părintele Florea Ion consilier economic financiar.

După rostirea rugăciunii de început, PC Pr. Arpăşanu Cătălin de la parohia Gheorghe Lazăr, a susţinut referatul cu tema: „Constantinopolul arhetip al cetăţii creştine”.

PC Pr. Protopop a comunicat temeiurile primite de la Centrul Eparhial în luna precedentă, privind sectoarele: administrativ, cultural, economic ţi social-filantropic.

De asemenea au fost aduse la cunoştinţă evenimentele lunii noiembrie, respectiv procesiunea cu moaştele Sfintei Muceniţe Filofteia, de la Curtea de Argeş, ce vor fi aduse spre închinare, în Slobozia, în data de 6 noiembrie şi conferinţa semestrială de toamnă, a preoţilor Ialomiţeni, ce va avea loc în ziua de 12 noiembrie, la Slobozia.

Părintele consilier Florea Ion a adus lămuriri referitoare la aspectele legate de activitatea economic-financiară de la parohii, prin răspunsurile oferite la întrebările adresate de preoţi.

Related Posts

Sari la conținut