„Sfântul Mare Mucenic Dimitrie în mijlocul copiilor”

În parteneriat cu Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Slobozia şi în colaborare cu Parohia Gheorghe Doja, reprezentată de părintele paroh Bălan Ioan, Protopopiatul Slobozia a desfăşurat vineri, 25 octombrie 2013, acţiunea: „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie în mijlocul copiilor”.

Părintele a vorbit celor 72 preşcolari, despre viaţa Sfântului Dimitrie, despre faptele sale bune, ascultarea sa necontenită faţă de Dumnezeu şi faţă de Maica Domnului.

De asemenea, părintele i-a îndemnat pe micii creştini să urmeze exemplul Sfântului Dimitrie mergând la Biserică, ajutându-i pe cei aflaţi în nevoie, ascultându-şi părinţii şi dascălii.

Copiii au fost receptivi, au socializat cu preotul şi au promis că vor fi din ce în ce mai cuminţi pentru ca acesta să-i mai viziteze, manifestându-şi dorinţa de a participa la Sfânta Liturghie oficiată în Biserică.

Toţi cei prezenţi au primit iconiţe din partea Protopopiatului Slobozia.

Activitatea face parte din cadrul parteneriatului „Lăsaţi copiii să vină la Mine!” dintre Protopopiatul Slobozia şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Slobozia.

A consemnat Anastasia Pătraşcu, asistent social.

Related Posts

Sari la conținut