Voluntariatul ne face mai buni

Asociaţia „Din inimă pentru aproapele” a încheiat un protocol de parteneriat cu Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Slobozia cu scopul de a organiza activităţi de voluntariat în cadrul proiectului „Voluntariatul ne face mai buni”.

Parteneriatul se desfăşoară în perioada octombrie 2013 – iunie 2015, coordonat de părintele protopop Dumitru Drăghici şi doamna asistent social, Anastasia Pătraşcu şi profesor Androne Daniel împreună cu doamna consilier psihopedagog Angela Bojoga.

Până în prezent, elevii – voluntari au participat la organizarea spectacolului umanitar „Bucurii muzicale de la copii pentru copii”, au lipit afişe la avizierele principalelor instituţii din municipiu, au distribuit bilete şi pliante, iar în seara spectacolului au întâmpinat spectatorii şi au făcut fotografii.

De asemenea, cu ocazia hramului Mănăstirii Sfinţii Voievozi din Slobozia cei 10 voluntari au oferit pelerinilor ceai cald, fursecuri, covrigi şi prăjituri, puse la dispoziţie de comitetele filantropice ale parohiilor din municipiul Slobozia.

Acţiunea s-a derulat şi cu sprijinul elevilor – voluntari de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur”din localitate.

A consemnat Anastasia Pătraşcu, asistent social

Related Posts

Sari la conținut