Te-Deum cu ocazia Zilei Jandarmeriei

Joi 3 aprilie 2014, cu ocazia aniversării a 164 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Părintele Protopop Dumitru Drăghici, însoțit de un sobor de preoți din municipiul Slobozia, având binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, a oficiat, în incinta unității Inspectoratului de jandarmi Ialomița, o slujbă de Te-Deum la care au participat toți ostenitorii acestui așezământ.

Slujba a fost oficiată ca mulțumire pentru binefacerile pe care Dumnezeu le-a revărsat asupra jandarmilor ialomițeni, angajați în păstrarea păcii, dreptății și ordinii publice.

Părintele Protopop a dat citire mesajului adresat de Chiriarhul locului tuturor jandarmilor în această zi de sărbătoare evidențiind buna colaborare pe care Episcopia Sloboziei și Călărașilor o are cu Inspectoratul de Jandarmi Ialomița cu ocazia diferitelor sărbători, ceremonii, pelerinaje, procesiuni, precum și în cadrul numeroaselor proiecte desfășurate în comunitate.

În cuvântul său, părintele Protopop a felicitat pe cei care au fost înaintați în grad, arătând că înainte de a fi slujitori ai ordinii publice, sunt credincioși ai sfintei noastre Biserici.

În încheiere, Domnul Inspector Șef col. Nicolae Parepa a mulțumit Preasfinției Sale pentru binecuvântare și pentru mesajul trimis la acest ceas aniversar.

Related Posts

Sari la conținut