Rezultate în cadrul proiectului social „Să dăruim copiilor bucuria Învierii!”

Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Slobozia și în colaborare cu preoți, cadre didactice, părinți, reprezentanți ai instituțiilor publice locale, presași voluntari ai Asociației „Din inimă pentru aproapele” a derulat în perioada 1-15aprilie 2014 proiectul social „Să dăruim copiilor bucuria Învierii!”.

Reprezentanții Protopopiatului au însoțit la cumpărături un număr de 32 copii din Slobozia, Bora și Slobozia Nouă care și-au sporit bucuria Sfintelor Paști în haine noi, conform tradiției.

Copiii provin din familii aflate în dificultate, care în mod obișnuit îmbracă hăinuțe de la frații mai mari.

„Acest sprijin este binevenit, mai ales în această perioadă când cei mici așteaptă cu nerăbdare să vină iepurașul. Mulțumim din suflet tuturor celor care au contribuit la organizarea acestei acțiuni”, relatează doamna Stanciu Candida, mămica lui Ionuț.

Protopopiatul Slobozia aduce mulțumiri tuturor celor implicați în acest proiect, creștini care au înțeles că sunt chemați mereu, dar mai ales în această perioadă a Săptămânii Patimilor, să se aplece spre nevoia celui aflat în necaz, în lipsă sau vreo altă strâmtorare.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social

Related Posts

Sari la conținut