„Să fim copii pentru încă o zi!”

„Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc…..şi la alte jocuri şi jucării pline de hazul şi farmecul copilăresc, parcă-mi saltă şi acum inima de bucurie!”, așa începea binecunoscutul scriitor Ion Creangă în opera sa „Amintiri din copilărie”. Când spunem copilărie ne gândim în primul rând la joacă. Astfel sâmbătă 31 Mai 2014 grupul de cateheză „Doar Noi…?” din parohia Sfântul Nicolae (Amara) a îmbinat momentele de joacă cu cele de interpretare și simțire într-un spectacol oferit în cinstea Zilei Internaționale a Copilului.

Sub îndemnul „Să fim copii pentru încă o zi!” enoriașii din localitate au fost invitați să se lase purtați în lumea copilăriei. Au intrat în lumea aceasta mirifică și părinții copiilor din grup oferindu-le acestora o surpriză prin participarea pe scenă cu două cântece și o poezie dedicată acestora.

Impresii despre spectacol

Georgiana Constantin [https://www.facebook.com/constantin.v.georgiana?fref=ufi] „Felicitări!!!!! Este prima dată când văd un spectacol al vostru și nu pot decât să mă inclin în fața voastră. Munca dusă la superlativ. Sunteți minunați !!!!”

Zoyka Stan [https://www.facebook.com/zoyka.stan?fref=ufi] „Felicitări, frumos spectacol și mai asteptăm și pe următorul”

Sanchez [https://www.facebook.com/jealy252ada?fref=ufi] „Felicitări a fost super spectacolul, bravooo”

Comardici Mariana [https://www.facebook.com/comardici.mariana?fref=ufi] „La mulți ani copii! Felicitări pentru acest spectacol; așteptăm pe următorul.”

(A consemnat grupul „Doar Noi…?”)

Related Posts

Sari la conținut