Felicitări cu ocazia finalizării proiectului „Voluntariatul ne face mai buni”

Joi, 5 iunie 2014, Asociația „Din inimă pentru aproapele” în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu”, Slobozia, a felicitat elevii – voluntari implicați în organizarea și desfășurarea activităților din cadrul proiectului „Voluntariatul ne face mai buni”, derulat în anul școlar 2013 – 2014, pentru sârguința, timpul, dragostea și energia dăruită.

Cu această ocazie, voluntarii au primit icoane și diplome ca semn al prețiurii și aprecierii lor, oferite de către doamna Bojoga Angela, coordonator al voluntarilor Asociației.

„Vom încerca să ajutăm în continuare aproapele”, mărturisește Claudia.

Prin această acțiune, reprezentanții celor două organizații încurajează şi alţi membri ai societăţii să se implice în astfel de activități şi aduc sentimente de recunoştinţă celor ce deja au facut-o prin multă muncă şi dăruire.

Felicitări dragi voluntari! Datorită vouă prindem curaj şi insipraţie să dezvoltăm activităţi în sprijinul persoanelor care au cel mai mult nevoie.

Asociația „Din inimă pentru aproapele” este înființată cu scopul de a asista persoanele aflate în dificultate, respectând drepturilor categoriilor sociale defavorizate.

Asociația promovează principiile și valorile creștine, civice și democratice; formează tinerii în spiritul valorilor morale ale voluntariatului și filantropiei; colaborează și dezvoltă parteneriate cu alte instituții și organizații de specialitate; sprijină activitățile culturale și religioase.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social

Related Posts

Sari la conținut