Asociația „Din inimă pentru aproapele” din cadrul Protopopiatului Slobozia în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” și Spitalul Județean de Urgență Slobozia a desfășurat marți, 25 noiembrie 2014, acțiunea socială „Terapie prin zâmbet”, în cinstea Sfântului Stelian, ocrotitorul mamei și a copiilor.

În cadrul acțiunii, voluntarii Asociației coordonați de doamna Angela Bojoga,au socializat cu copiii internați pe secția de pediatrie a Spitalului, au citit povești, au colorat și au confecționat ghetuțe în așteptarea lui Moș Nicolae.

Pentru o perioadă, copiii însoțiți de părinți au uitat de suferințele trupești și de grijile cotidiene. Au zâmbit, s-au jucat, au ascultat povești și au realizat desene cu personajele îndrăgite.

Grupul de voluntari se va întâlni pe data de 4 decembrie 2014 și cu copii de la Căsuța de tip familial „Marian” din Slobozia.

Asociația „Din inimă pentru aproapele” a desfășurat cele două întâlniri cu scopul de a îmbunătăți starea psihică și emoțională a copiilor și părinților care trec prin perioade de încercare.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, vicepreședinte Asociația „Din inimă pentru aproapele”

Related Posts

Sari la conținut