Protopopiatul Slobozia vă invită la Concertul de Colinde

Protopopiatul Slobozia

A mai trecut un an şi ne aflăm din nou în pragul celei mai frumoase şi luminoase sărbători: Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos. Acest praznic ne umple în fiecare an sufletul cu multă linişte şi bucurie duhovnicească, întrucât este momentul în care Fiul lui Dumnezeu şi Mântuitorul nostru vine în lume pentru a fi călăuză pe drumul mântuirii tuturor celor care cred şi nădăjduiesc în El. Este perioada în care simţim parcă în inimile noastre o chemare tainică spre a fi mai buni, mai îngăduitori şi mai plini de nădejde, este perioada în care cursul existenţei noastre pare să capete un sens.

Copiii din parohiile Protopopiatului Slobozia, instruiţi de dascălii şi preoţii lor, au pregătit colinde şi alese cântări, pentru a vesti naşterea Fiului lui Dumnezeu şi pentru a ajuta sufletul să se pregătească de momentul coborârii lui Hristos în lume.

Vă aşteptăm pe 16 decembrie, marţi, la ora 17.00, la Casa de Cultură Municipală (Galax) să ne bucurăm împreună şi să ne rugăm ca Pruncul Sfânt, Care Se naşte în chip simbolic şi în acest an, să îşi afle loc şi în «Bethleemul» sufletelor noastre, umplându-le de har şi pace!

[Array]

Related Posts

Sari la conținut