„Cum să ne păstrăm sănătatea”

Miercuri, 18 februarie 2015, voluntarii Asociației „Din inimă pentru aproapele” din cadrul Protopopiatului Slobozia, coordonați de doamna Angela Bojoga, consilier școlar la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Slobozia și de doamna Anastasia Pătrașcu, asistent social în cadrul Protopopiatului, s-au întâlnit cu doamna Didina Nasalciuc, medic în cadrul Serviciului de evaluare complexă a copilului cu nevoi speciale de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița.

Tema propusă de tinerii-voluntari și anume „Cum să ne păstrăm sănătatea” a oferit răspunsuri adolescenților prezenți cu privire la alimentația sănătoasă, igiena personală, concepție, riscurile unei sarcini la vârsta adolescenței, bolile cu transmitere sexuală, etc.

La sfârșitul discuțiilor,tinerii au completat un chestionar prin care s-a evaluat gradul de asimilare a informațiilor prezentate. Din răspunsurile primite s-a constatat că activitatea și-a atins scopul, tinerii propunând să se organizeze și alte întâlniri cu specialiști din diverse domenii de activitate.

Întâlnirea face parte din proiectul „Voluntariatul ne face mai buni”, implementat de Asociația „Din inimă pentru aproapele” în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Slobozia.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia

Related Posts

Sari la conținut