Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia

Marți, 10 martie 2015, a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia. Din partea Centrului Eparhial a participat la această întâlnire părintele Manuel Rusu, Consilier Cultural care, după rostirea rugăciunii de început, a transmis preoților prezenți binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Preacucernicul părinte Ciobanu Ciprian Mădălin de la parohia Amara II a prezentat referatul „Pelerinajul privit din perspectivă pastorală”, în contextul anului omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi, anticipând pelerinajul enoriașilor Eparhiei noastre cu ocazia venirii icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Catedrala Mitropolitană din Iași.

Preacucernicul părinte Protopop Cristian Ștefan Munteanu a prezentat hotărârile Permanenței Consiliului Eparhial aducând lămuriri pentru fiecare adresă în parte.

Părintele consilier Manuel Rusu, a punctat aspectele legate de activitatea culturală de la parohii, prin răspunsurile oferite la întrebările adresate de preoți.

În cadru ședinței s-a reamintit preoților de concursul național de mini proiecte cu caracter misionar filantropic „Mâini întinse spre lucrarea lui Dumnezeu”.

La final preoții au felicitat doamnele din cadrul Protopopiatului Slobozia, cu ocazia zilei de 8 martie.

A consemnat părintele Laurențiu Cioranu, secretarul Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut