Ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia

Marți, 08 decembrie 2015, a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia. Din partea Centrului Eparhial a participat la această întâlnire Preacucernicul părinte Arhidiacon Nicușor Silviu Dascălu, Consilier Mass – Media, care, după rostirea rugăciunii de început, a transmis preoților prezenți binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Prezența Inspectorul şef al ISU Ialomiţa, domnul Colonel Adrian Vasile și a domnului colonel Fița Nicolae a fost una benefică din perspectiva necesității informării preoților cu privire la prevenirea situațiile de urgență care pot apărea în această perioadă la bisericile din Protopopiatul Slobozia, cu ocazia participării în număr mare a credincioșilor la slujbele din perioada crăciunului.

Preacucernicul părinte Ștefănescu Gabriel de la parohia Păltiniș a susținut referatul cu tema „Combaterea prin mijloace pastorale a atacurilor sectare și a propagandei atee”.

Hotărârile Permanenței Consiliului Eparhial au fost prezentate de Preacucernicul părinte Protopop Cristian Ștefan Munteanu, care a adus lămuriri pentru fiecare adresă în parte.

În cadrul ședinței a fost prezentat părintele Chiriță Valentin, noul preot III de la parohia „Sfântul Matei” din Slobozia.

La final Preacucernicul părinte Consilier Nicușor Silviu Dascălu a punctat aspectele legate de sectorul Mass – Media.

A consemnat părintele Laurențiu Cioranu, secretarul Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut