Ziua Mamei sărbătorită în Parohia Crunți

O zi importantă ca Ziua Internațională a Femeii nu putea fi trecută cu vederea nici în Parohia Crunți, Protopopiatul Slobozia.

Duminică, 6 martie 2016, crunțenii ialomițeni au avut parte de încă o surpriză plăcută pe lângă participarea la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. La sfârșitul slujbei, 18 elevi cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani au susținut un program artistic alcătuit din cântece și poezii dedicate mamei.

Toate femeile prezente la biserică au primit flori din partea preotului paroh Mocanu Tatian.

Cum surprizele se țin lanț, programul artistic prezentat la biserică a fost numai o parte din serbarea ce s-a ținut la gradinița din parohie.

Copiii au pregătit sceneta „Șase pui și-o biată mamă”, cântece și poezii sub îndrumarea doamnei învățătoare Mocanu Elena Florentina și dansuri populare sub îndrumarea doamnei învățătoare Dinu Gabriela din Reviga. Copiii de la dansurile populare au venit și din satele Reviga și Mircea cel Bătrân pentru a-i încânta pe crunțeni.

La final, cu toții au servit prăjituri, felicitându-i pe copii și smulgându-le promisiunea că le vor mai lumina zilele cu astfel de activități și altă dată.

A consemnat profesor Mocanu Elena Florentina.

Related Posts

Sari la conținut