Corala „Sfântul Mina” a concertat în București

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Corala Sfântul Mina a Protopopiatului Slobozia a susţinut, luni 30 mai 2016, un concert religios dedicat Sfintelor Paşti la Biserica „Sfântul Elefterie” din Bucureşti.

Concertul face parte din Stagiunea Corală „Paul Constantinescu” organizată anual de Asociația Națională Corală din România din care Corala noastră face parte de mai bine de 6 ani.

În deschiderea serii musical-corale, Corul „Meloritm” de la Palatul Copiilor din București dirijat de doamna Profesor Elena Nicolae a susținut un program de piese religioase specifice perioadei Pascale.

Corala „Sfântul Mina”, dirijată de părintele Cătălin Stanciu, a încântat publicul prezent cu piesele: Florilegiu Bizantin de Pr. Stelian Ionașcu, Concert de Paști de C. Arion, Tatăl nostru de I.D. Chirescu, continuând cu Mare Fie – Ți Doamne Slava, (Solist – Arhidiacon Nicușor Silviu Dascălu), Graiurile Mele de Alexandru Delcea (Solist Preot Marius Ungureanu), Clopote de seară (Solist Preot Cătălin Stanciu) şi Hristos a înviat de Preot Ion Runcu.

Publicul prezent la eveniment a apreciat prestaţia coralei ialomiţene, precum şi sensibilitatea creaţiilor interpretate.

Related Posts

Sari la conținut