Pentru tine, Copile drag!

Miercuri, 1 iunie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 5 din Slobozia Nouă a organizat activitatea „Pentru tine, Copile drag!”.

Prezent la activitate părintele protopop Butu Ionuț a urat copiilor „La mulți ani!” rugându-i să păstreze veșnic în suflet inocența copilăriei, cu toate darurile ei și să rămână pe tot parcursul vieții bucuria părinților.

Apoi, împreună cu părintele director Marin Sebastian a oferit cadrelor didactice diplome, iconițe și cărți religioase, mulțumindu-le totodată pentru dragostea și efortul depus în educarea și formarea armonioasă a elevilor.

La rândul lor, copiii au prezentat un moment artistic cu poezii și cântece. Impresionantă este creația proprie a unui copil – beneficiar al Protopopiatului Slobozia (Marius Biriș):

„Copilărie, copilărie

Ce dragă mi-ai fost tu mie

Ai fost grea, ai fost ușoară

Ca o zi de primăvară.

Când mă gândesc ce repede-ai trecut

Ai trecut ca și un gând

Gândul meu e de la tine

Nu te uit, asta reține!

Azi, mâine sau poimâine

Aș vrea să mai stau cu tine

Dar timpul e trecut

Și-am fost de neîntrecut.”

Activitatea a continuat cu jocuri specifice vârstei: desene pe asfalt, cursa cu oul pe lingură, tombola cu surprize. Toți au participat cu bucurie, toți au fost câștigători, s-au distrat, au râs și s-au simțit minunat.

După atâta voie bune și atâta joacă, Protopopiatul Slobozia a oferit celor 50 de copii dulciuri și răcoritoare.

„LA MULȚI ANI, COPILE DRAG!”

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut