Bucuria slujirii împreună

În data de 9 octombrie 2016, în Parohia „Adormirea Maicii Domnului”, Păltiniş s-a întrunit cercul pastoral numărul 3 al Protopopiatului Slobozia, în frunte cu părintelui Protopop Ionuţ Butu.

Sub protia părintelui Protopop s-a săvârşit Taina Sfântului Maslu, la care a participat un număr mare de credincioşi. Părintele Protopop a transmis binecuvântarea şi purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, îndemnându-i totodată pe oameni la unitate şi susţinere în vederea finalizării lucrărilor existente.

După săvârşirea Tainei Sfântului Maslu, părintele Dante Negoiţă de la parohia Stejaru a susţinut un referat cu tema „Adolescenţii şi Biserica”, invocând problemele cu care se confruntă tinerii şi legătura lor nestatornică cu Sfânta Biserică.

Cu ocazia acestei întâlniri Părintele Paroh Gabriel Ştefănescu a susţinut în faţa credincioșilor prezenţi o cateheză despre „Sfânta Împărtăşanie”, prezentând Proscomidia ca o jertfă neîntreruptă primită de noi oamenii din mila si dragostea Mântuitorului Iisus Hristos pentru noi toţi.

A consemnat părintele Gabriel Ştefănescu, parohia Păltiniș.

Related Posts

Sari la conținut