Meditații gratuite pentru elevii de gimnaziu în Protopopiatul Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Liceul de Arte„Ionel Perlea” Slobozia și Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur” Slobozia continuă și în anul școlar 2016–2017 proiectul socio-educativ„Meditații gratuite” început în anul 2004.

Această pregătire suplimentară vine în sprijinul unui număr de 19 elevi, care provin din familii aflate în dificultate, fără posibilitatea de a suporta financiar pregătirea suplimentară a copiilor careurmează să susțină în vara anului 2017 examenul de Evaluare Națională.

Cursurile sunt ținute de profesori voluntari, iar meditațiile sedesfășoară săptămânal, la sediul Protopopiatului Slobozia, situat în strada Viilor, nr. 40. Pentru acest an școlar programul este următorul:

Joi,Limba și Literatura română, în intervalul orar 15:00 – 16:00,sub îndrumareadoamnei profesor Stroe Ecaterina; Joi,Matematică, în intervalul orar 16:00 – 17:00, sub îndrumareadoamnei profesor Mircea Stănuța.

Reprezentanții Protopopiatului Slobozia mulțumesc cadrelor didactice care se implică în organizarea și desfășurarea acestui proiect, care prin elevii beneficiari, dovedește eficiență maximă reflectată în rezultatele obținute.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut