Rezultate în cadrul proiectului social-filantropic „Să dăruim copiilor bucuria Învierii!”

Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu, Primăria Slobozia și Școala Gimnazială „Sfântul Andrei”, în colaborare cu preoți, cadre didactice, părinți, bunici și voluntari a derulat în data de 12 aprilie 2017 proiectul social-filantropic „Să dăruim copiilor bucuria Învierii!”.

În urma desfășurării evenimentului de strângere de fonduri s-au strâns peste 4.000 de lei. Astfel, vineri, 14 aprilie 2017, asistentul social a însoțit la cumpărături un număr de 50 copii împreună cu părinții lor, care şi-au ales singuri ceea ce le-a plăcut, dar mai ales ceea ce au avut nevoie. Bucuroși, cu sufletul plin de recunoștință și îmbrăcați în haine noi, micii creștini vor merge sâmbătă la Biserică pentru a primi Sfânta Împărtășanie. De asemenea, cu drag ei vor purta noile veșminte și atunci când vor merge la școală.

Cele 16 familii beneficiare ale Serviciului Social acreditat al Protopopiatului Slobozia au mulțumit pentru sprijin tuturor celor care s-au implicat și care au adus bucurie în sufletul celor mici.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social, Protopopiatul Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut