Meditații gratuite în Protopopiatul Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Liceul de Arte„Ionel Perlea” Slobozia și Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur” Slobozia continuă și în anul școlar 2017–2018 proiectul socio-educativ„Meditații gratuite” început în anul 2004.

Acest proiect vine în sprijinul elevilor de gimnaziu (clasa a VIII-a), care provin din familii aflate în dificultate, fără posibilitatea de a suporta financiar pregătirea suplimentară a copiilor care urmează să susțină în vara anului 2018 examenul de Evaluare Națională.

Cursurile sunt ținute de profesori voluntari, iar meditațiile sedesfășoară săptămânal, la sediul Protopopiatului Slobozia, situat în strada Viilor, nr. 40. Pentru acest an școlar programul este următorul:

Luni, Limba și Literatura română, în intervalul orar 14:00 – 15:00, sub îndrumarea doamnei profesor Stroe Ecaterina; Marți, Matematică, în intervalul orar 14:00 – 15:00, sub îndrumarea doamnei profesor Mircea Stănuța.

Reprezentanții Protopopiatului Slobozia mulțumesc cadrelor didactice care se implică în organizarea și desfășurarea acestui proiect și urează eleviilor- beneficiari succes la examen.

A consemnat Pătrașcu Anastasia, asistent social Protopopiatul Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut