Preoții Nicolae Nedelcu și Ion Florea au fost felicitați pentru întreaga activitate în cadrul ședinței Administrative lunare

Marți, 13 februarie 2018, a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Slobozia. Din partea Centrului Eparhial a participat la această întâlnire preacucernicul părinte Cristi Gavrilă, Consilier Canonic, care, după rostirea rugăciunii de început, a transmis, celor prezenți, binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

În debutul ședinței, au fost felicitați preacucernicii părinți Ion Florea și Nicolae Nedelcu, pentru bogata și rodnică activitatea preoțească desfășurată în cadrul parohiilor păstorite, dar și în cadrul administrației eparhiale unde au activat cu conștiinciozitate și responsabilitate.

Referatul cu tema „Unitatea de neam: un ideal ce începe în familie, se continuă în parohie și se desăvârșește prin iubire de patrie” a fost prezentat de către părintele Ștefănescu Gabriel, de la parohia „Adormirea Maicii Domnului” Păltiniș.

În continuarea ședinței părintele protopop Ionuț Butu a transmis comunicările Permanenței Consiliului Eparhial, aducând lămuriri pentru fiecare adresă în parte.

Părintele Consilier, Cristi Gavrilă, a punctat aspecte legate de activitatea administrativ – bisericească de la parohii, prin răspunsurile oferite la întrebările adresate de preoți.

Tot în această zi a fost convocat și personalul neclerical pentru comunicarea aspectelor administrative în cadrul parohiilor unde își desfășoară activitatea.

În cadrul acestor întâlniri, domnul inginer Silviu Naneș, Inspector Tehnic, a participat în vederea instruirii întregului personal din punct de vedere al sănătății și securității în muncă, prin aducerea la cunoștință a noilor reglementări legale.

A consemnat părintele Alexandru Oancea, Responsabil Cateheză al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut