Grupul de cateheză „Biserica Albastră” al Parohiei Amara II la Azilul de bătrâni de 8 Martie

Joi, 08 martie 2018, pentru al treilea an consecutiv și în prezența părintelui protopop Ionuț Butu, grupul de cateheză „Biserica Albastră” a susținut un mic spectacol artistic la Azilul de bătrâni din orașul Slobozia cu ocazia sărbătoririi zilei Internaționale a Femeii. Acest spectacol a fost un prilej de a le readuce doamnelor private de afecțiunea si de prezenta familiei, zâmbetul pe buze, dar și lacrimile bucuriei.

Devenită o tradiție de grup, momentul artistic a fost primit cu brațele deschise și în acest an de beneficiarele Centrului de Îngrijire și Asistență Socială. Momentul a constat în interpretări de cântece religioase ale grupului, dar și laice, ale solistelor de grup, care au încântat prin numeroase și diverse melodii clasice sau actuale publicul mereu receptiv la asemenea gesturi de suflet.

Sperăm că gestul nostru a compensat într-o oarecare măsura lipsa unui cămin și a căldurii sufletești de familie, deși beneficiarele centrului de îngrijire au parte de condiții optime de trai asigurat de personal calificat și devotat. Aprecierea a fost simțita prin emoția copleșitoare a doamnelor impresionate de micul nostru spectacol, spectacol pe care intenționăm să îl păstrăm drept o tradiție de grup si prin care dorim să le schimbăm starea de spirit acelor doamne, urându-le și astfel, o primăvara frumoasă.

A consemnat Spînu Anastasia Elena – membră a Grupului de cateheză Biserica Albastră.

Related Posts

Sari la conținut