Un ouț pentr-un bănuț!

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, joi, 29martie 2018, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, în Sala „Arcadia”,Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu, în colaborare cu unități de învățământ și unități de cult a organizatediția a XII–a a proiectului social-filantropic„Să dăruim copiilor bucuria Învierii!”- „Un ouț pentr-un bănuț!”.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru ca un număr de 35 copii, beneficiari ai Serviciului social acreditat al Protopopiatului Slobozia, să-și sporească bucuria Sfintelor Paști în haine noi, conform tradiției.

Copiii, părinții, bunicii, doamnele educatoare, școlarii și doamnele învățătoare de la Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” din municipiu au realizat aranjamente de ouă încondeiate, cu motive tradiționale, în tehnici diferite.

Întâlnirea a debutat cu cuvântul doamneidirector Loredana Cristea și al părintelui protopop Ionuț Butu care au lăudat micii creștini pentru dragostea dovedită prin fapte pentru cei aflați în dificultate.

Grupul Vocal „Sunetul muzicii” al Grădiniţei cu Program Prelungit „Piticot”, dirijat de doamna educator Emilia Ionescu a susținut un moment artistic.

Toți copiii prezenți au primit din partea Protopopiatului Slobozia ouă de ciocolată, oferite de tineri-voluntari.

Reprezentanții Protopopiatului Slobozia aduc mulțumiri doamnei Clementina Tudor, director al Centrului Cultural, domnișoarei Raluca Dumitrescu, cât și părinților, cadrelor didactice și preoților care au dăruit prin generozitatea lor (în total s-a strâns suma de 3.500 de lei) un zâmbet pe chipul celor mici. Hristos a înviat!

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent socialal Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut