Ne bucurăm împreună de vară!

     Luni, 16 iulie 2018, beneficiarii Protopopiatului Slobozia au participat la cea de-a treia activitate cuprinsă în calendarul activităților proiectului educațional „Clubul de vară”.

         Pentru început, cei 20 de copii, însoțiți de părintele protopop Ionuț Butu și de voluntarii Biroului de Asistență Socială, au vizionat un film specific vârstei lor, la Casa de Cultură Municipală Slobozia, prin dragostea domnului director Ionel Constantin.

         Apoi, grupul s-a deplasat la Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu” Ialomița unde a vizitat sala de lectură, a aflat de la doamnele bibliotecar modalitatea prin care își poate face permis la bibliotecă și poate împrumuta o carte. De asemenea, doamna director Elena Balog a vorbit copiilor despre impresionanta colecție de carte pe care biblioteca o deține, copiii putând răsfoi diverse enciclopedii și cărți deosebite.

        Întâlnirea s-a încheiat cu vernisajul celor două expoziții de la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, Expoziția de fotografie „Anotimpuri” și Expoziția de ceramică sculpturală a artistului Silviu Ioan Soare.

       Grupul a rămas impresionat de cele vizitate. Prin această activitate s-a urmărit deschiderea orizontului de cunoaștere a celor 20 beneficiari.

        A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut