Ședință administrativă a preoților în Protopopiatul Slobozia

Marți, 11 septembrie 2018, începând cu ora 10:00, preoții din cadrul Protopopiatului Slobozia s-au întrunit la Sediul Protopopiatului pentru a participa la Ședința Administrativă lunară. Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, a fost prezent Preacucernicul Părinte Daniel Florin Enașcu, Consilier Patrimoniu.

După rostirea rugăciunii, preacucernicul părinte Consilier a transmis arhierești binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, fraților preoți, după care a dat cuvântul  părintelui Ștefănescu Gabriel de la Parohia Păltiniș, care a susținut referatul cu tema: „Pregătirea tinerilor pentru primirea Tainei Sfintei Cununii”.

Preacucernicul părinte Ionuț Butu, Protopop de Slobozia, care a dat citire adreselor primite de la Centrul Eparhial în ultima perioadă, punctând aspectele importante.

De asemenea, părintele protopop a adus la cunoștință preoților, dar și personalului neclerical în cadrul ședinței cu aceștia, faptul că în Permanența Consiliului Eparhial din data de 22 august 2018 a fost aprobat Regulamentul Intern aplicabil în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

Related Posts

Sari la conținut