„Ziua Internațională a Educației” sărbătorită la Slobozia

Vineri, 5 octombrie 2018, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, părintele protopop Ionuț Butu și doamna consilier școlar Loreta Radu s-au întâlnit cu reprezentanții unui număr de 15 familii beneficiare de servicii sociale oferite de Protopopiatul Slobozia, la sediul Școlii nr. 5 din Slobozia Nouă, sub coordonarea doamnei învățător Fănica Damian.

Tema întâlnirii a fost „Educarea copiilor în spiritul formării și dezvoltării valorilor umane”. Părinții au primit informații cu privire la motivele pentru care copii ascund adevărul, dar și cum ar trebui să reacționeze în astfel de situații. De asemenea, părintele protopop a subliniat faptul că trebuie să-i încurajăm pe copii să spună adevărul și că este important ca părinții să colaboreze cu cadrele didactice și cu preoții în educarea și formarea duhovnicească a copiilor.

Ziua Internațională a Educației este celebrată anual pe data de 5 octombrie, începând cu anul 1994, în întreaga lume, pentru a aminti de importanța rolului educației. Educația este un factor important al formării noastre, fiecare individ educat adăugând un plus de valoare societății.

 A consemnat doamna consilier școlar Loreta Radu.

Related Posts

Sari la conținut